Computerhulp in Roosendaal

Heeft u computerhulp nodig?

Ah nee… Mijn computer werkt niet meer. 

Heeft u computerhulp nodig in Roosendaal of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn expert in het verhelpen van al uw computerproblemen wat het ook is.

Zit er een virus op uw computer? start uw computer helemaal niet meer op? heeft u data verlies omdat uw data schijf kapot is gegaan? of weet u niet meer hoe u uw mail moet instellen op de tablet of op een ander apparaat? Goed nieuws wij kunnen u hierbij helpen!

Reparatiefanaat is gevestigd aan de Belder 23G in Roosendaal

Veel gestelde vragen

Wij zijn gevestigd aan het volgende adres:

Belder 23 G
4704RK Roosendaal
E: info@reparatiefanaat.nl
T: 06 21 67 50 24

De kosten verschillen heel erg per soort reparatie die wij kunnen uitvoeren, we hebben een speciale tarieven pagina waar u de meeste tarieven kan inzien. Mocht u toch nog vragen hebben over deze tarieven dan kunt u ons altijd contacteren

De doorlooptijd van de reparatie is afhankelijk van de
voorraad en de eventuele levertijd van de onderdelen die nodig zijn. Dat kan variëren
van 1 tot 4 werkdagen uit voorraad in Nederland. Mochten de onderdelen uit het
buitenland moeten komen is het ongeveer 5 tot 14 werkdagen.

Een reparatie wordt doorgaans binnen 1-3 werkdagen afgehandeld. 

 

Naast de PC, laptop, iMac, MacBook of een overig apparaat is het belangrijk om de stroomkabel en adapter mee te nemen.

 

Overige accessoires zoals muizen en tassen ed. kunnen thuis blijven

Ja, wij kunnen uw apparaat bij u thuis ophalen hiervoor hebben wij een speciaal ophaalservice voor opgericht. U kunt uw apparaat door ons laten ophalen voor €10 inclusief BTW binnen een straal van 5KM vanaf onze locatie mocht u verder weg wonen kunt u ons altijd contacteren voor de mogelijkheden

Wij zitten niet aan jou gegevens en brengen geen enkele wijzigingen hierop aan. Mocht er door de werkzaamheden toch een kans bestaan dat er gegevens verloren gaan dan maken wij altijd eerst een back-up van uw gegevens.

Tip: Maak zelf ook altijd een back-up van je belangrijke bestanden, bijvoorbeeld op een usb stick of een externe harde schijf

 

Je persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en worden niet ingezien door onze medewerkers. Je gegevens worden ook niet bewaard of voor andere doeleinden gebruikt. 

Ja zeker! Wij helpen u ook met andere zaken dan computer reparatie. Wij hebben een speciale website: www.computerfanaat.nl speciaal voor computerhulp aan huis en computerhulp bij ons op locatie. U kunt ons ook altijd via deze website contacteren

Veel voorkomende computer problemen

Virussen verwijderen

Computervirussen zijn vervelende programmaatjes op de computer. Reparatiefanaat is een expert in het verwijderen van computervirussen op uw computer.

Computer opschonen

Mocht uw computer erg sloom aanvoelen en sloom opstarten dan kan het wel eens helpen om uw computer op te laten schonen. Hoe meer programma’s u gebruikt of op de computer staan hoe slomer de computer kan worden Reparatiefanaat weet precies welke bestanden ze kunnen verwijderen om uw computer weer sneller te maken.

Data recovery

Dataverlies kan een groot probleem zijn. Een probleem dat vraagt om een oplossing: data recovery. En dan het liefst zo professioneel mogelijk. U wilt natuurlijk heel graag de bestanden of foto’s terug van die defecte harde schijf. Reparatiefanaat heeft kennis in huis om dit voor u op te lossen.

Computer herinstalleren

Windows opnieuw installeren is niet zonder risico’s. Om te voorkomen dat u belangrijke gegevens kwijt raakt of met een computer komt te zitten die niet meer start, is het aan te raden de herinstallatie door een expert te laten uitvoeren. Voor de computerspecialisten van Reparatiefanaat is dit dagelijks werk

Mail problemen

Wij kunnen u helpen met uw mail problemen op de computer, telefoon of tablet. Onze ervaren en gediplomeerde IT-medewerkers weten precies welke stappen ze moeten doorlopen zodat u snel weer kunt gebruik maken van e-mail.

Andere problemen

Staat uw probleem niet op deze pagina? Niet getreurd wij kunnen bijna alle problemen voor u oplossen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Benieuwd naar onze tarieven?

Waar kan ik jullie vinden?

Wij zijn gevestigd aan de Belder 23G 4704RK in Roosendaal. Dit is onze service locatie mocht u computerproblemen ervaren of heeft u een computerreparatie nodig dan kunt u ons het best van te voren contacteren om te zorgen dat we elkaar niet mislopen. i.v.m. Covid-19 is een afspraak maken verplicht. 

Reparatiefanaat